RAAM 10. dan, još samo 454 milje za Aresa!

Dan deseti započeo je buđenjem u hotelu Quality Inn u Greensburgu. "Prebijeno, zgaženo i ispljunuto", Aresove su riječi na pitanje kako se osjeća kad ga probudimo. Današnja vožnja već od samog početka kreće čvrsto i odlučno. Na trasi nam se opet nalazi područje s njemačkim stanovništvom oko grada Oldenburga.

Prebacujemo se u državu Ohio.Brežuljkasti krajolik s puno zelenila i lijepo uređenim kućama i okućnicama odmor je za oči. Budući da je do cilja ostalo tek nešto više od 500 milja, ekipe su počele s pojačanim praćenjem suparnika, pa se prema tome određuje i taktika. Pozorno se prati kad konkurencija stoji i odmara da bi se u tom trenutku poteglo i napravilo prednost. Ares većinom drži 9. poziciju u kategoriji.

Na oblačno vrijeme s ugodnih 27 stupnjeva Ares reagira s manje stajanja, više smijeha i zaista dobrim raspoloženjem. Planiran je kasnonoćni dolazak na TS44 Athens gdje ponovo počinju prave planine. I za kraj podatak koji lijepo opisuje trenutnu situaciju: 2,565.9 miles so far, 454.0 miles to go!  

Aresov napredak možete pratiti preko ove stranice na kojoj se vidi lokacija zadnje prijave na Time Station (TS).

Autor: Roberto Setnik
20.06.2014.

 

Dodatne informacije