Najbrži krug 19.4.2008

ImageU subotu, 19.04., na jezeru Orešje uspješno je održana kružna biciklistička utrka za mlađe uzraste "Najbrži krug". Unatoč lošim vremenskim uvjetima, povremenim pljuskovima te jakom vjetru, na utrku je došlo oko 20-tak hrabrih mladih i malih vozača.

Nakon prigodnog uvodnog programa članovi BKSVN provezli su mlade natjecatelje probnim krugom po čitavoj stazi oko jezera te ih upoznali s pravilima utrke i mjerama sigurnosti.

Prvo su startali vozači 7. i 8. razreda, zatim najbrojniji 5. i 6. razred, a na kraju predškolski, 1. i 2. te 3. i 4. razred.
Nakon što je i posljednji mali vozač došao u cilj započela je dodjela nagrada.

Image

Najmlađi natjecatelji dobili su posebne nagrade!

Svi natjecatelji dobili su majice s logom utrke, a najbolji iz kategorije dodatnu nagradu ( bidon, bljeskalicu, zračnicu ili set za krpanje guma) koje je osigurao generalni sponzor utrke Biciklistički centar Ksyrium - Sveta Nedjelja.     

Najbrži krug odvozio je Josip Đurđek iz 6. razreda za odličnih 5:58:23! Josip je kao ukupni pobjednik dobio za nagradu službeni dres BKSVN koji je osigurao BKSVN. Josip će za nagradu biti slikan za novi plakat sljedećeg izdanja utrke "najbrži krug" za što se brine sponzor Art dizajn d.o.o.
Bravo Josipe!

Na kraju dodjela nagrada slučajnim odabirom startnih brojeva svih natjecatelja izvučena je glavna nagrada MP3 player sponzora Vuga global d.o.o. koju je dobio  natjecatelj startnog broja 40, Robert Stojanović.

Zahvaljujemo se Gradu Sveta Nedjelja, medijskim pokroviteljima Radio SVN i Radio Samoboru, svim sponzorima i prijateljima kluba koji su nam pomogli oko organizacije utrke.

Slike s utke možete pogledati u galeriji ovdje !

Rezultate možete pogledati ovdje !

Dodatne informacije